1 zijn in praktijk in Berlicum

1 zijn in praktijk: Natuurgeneeskundige therapie.

Over 1 zijn in praktijk

1 zijn in praktijk valt onder de rubriek geneeskunde uit Den Bosch.

Carolien van Nistelrooij is de drijvende kracht achter 1 zijn in praktijk. Carolien is een acupuncturist, Shiatsu therapeut en energetisch therapeut. Carolien heeft diverse bijscholingen en opleidingen gevolgd waardoor ze diverse behandeltechnieken beheerst en uitvoert.

U kunt bij 1 zijn in praktijk terecht voor diverse behandelingen. Een overzicht van deze behandelingen ziet u hieronder terug. Meer informatie kunt u terug vinden op de website.

De behandelingen:

- Acupunctuur behandeling (oor acupunctuur).

- Shiatsu behandeling.

- Bindweefsel massage.

- Guasha behandeling.

- Cupping behandeling.

- Voedingsadvies.

- Structurele correctie.

- Levensstijl coaching.

Als natuurgeneeskundig therapeut richt Carolien zich op de gehele mens. U wordt door de behandelingen bewust gemaakt hoe door gedrag een klacht kan ontstaan en welke gevolgen dit kan hebben op uw geest en lichaam.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan 1 zijn in praktijk? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

1 zijn in praktijk uit de rubriek geneeskunde uit Den Bosch is gevestigd aan de Jupiterstraat 2a in Berlicum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54232982.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij 1 zijn in praktijk zijn o.a. :