United

Voor jou als je hier op aarde bent en je voelt iets groters te doen hebt.

Datum : 13 april 2024
Locatie : Het land van Licht Oirschot

Voor jou als je hier op aarde bent en je voelt iets groters te doen hebt. Dat je om een reden op dit moment op aarde je leven leeft.

Deze 2- daagse is neergezet door de Lichtwereld zelf om het evolutieproces te versterken, via Kirstie als kanaal, waarbij zelfs ook de data via hen is aangegeven.

We worden uitgenodigd om te gaan doen wat nog nooit eerder gedaan is. Waarom? Omdat we er als mensheid klaar voor zijn.

We reizen met zijn allen af naar een heiligdom waar we niet eerder bij konden, omdat het afgeschermd was voor de mensheid tot nu toe. Deze eeuwenoude kennis die daar opgeslagen ligt mag nu via Kirstie verspreidt worden. Waarna het door jouw als kanaal verder in de wereld verspreid mag worden. Het is namelijk voor iedereen.

Een kantelpunt, een nieuw begin. Een krachtig portaal wat open gaat. Een Lichtteam van geavanceerde Lichtwezens staat voor je klaar om je te begeleiden.

Veel woorden zijn er niet. dat hoeft ook niet. Jij weet dit. Diep in jouw hart voel jij dat jij voor dit moment in de evolutie klaar bent gestoomd / voorbereid. Het gaat alles te boven. Precies in lijn met je zielsmissie, waarvoor jij naar aarde bent gekomen.

Kippenvel terwijl dit gechanneld wordt. Misschien voel jij het nu ook wel.

Wij nodigen je uit om te mee te reizen deze 2 dagen om jouw Licht nog feller te stralen. Voor jezelf en het breekpunt van de evolutie. Waarop het oude stopt en het nieuwe begint.

Dit memorabele moment wil je als Lichtwerker niet missen. Al heel lang voel jij dat je voor iets groters op aarde bent. En op 13 & 14 april is het moment omdat groters te belichamen en volledig uit te gaan dragen. Geen weg terug meer, alleen nog maar vooruit!

Het geld wat jij investeert in jezelf gaat naar de verder opbouw van het land van Licht. Een plek gecreëerd door de Lichtwereld voor jou en alle Licht- en energiewerkers. Om elkaar lief te hebben, te ondersteunen, groeien en dragen. Op donatiebasis. Voor het hoogste goed van jezelf de medemens en de aarde.

Note to yourself :)

It’s beyond your imagination. Het is belangrijk dat je al het ooit geleerde los durft te laten.

Pas op. Het proces is (gelukkig) onomkeerbaar. Je kunt na deze 2 dagen alleen nog maar vooruit richting je 'purpose'. Omdat je in lijn komt met je volledige ware zelf, trek je alles aan wat ervoor nodig is. Klinkt heerlijk toch!

Ben jij erbij 13 & 14 april? Boek via www.nickenkirstie.nl/united

Georganiseerd door de Lichtwereld en hun Lichtmeesters, in samenwerking met School of Light en Let’s LIV.

Meer informatie over Het Land van Licht